marți, 11 decembrie 2012

Bucurie de Craciun



Initiative de toata lauda


Asociatia pentru Protectia Omului si Mediului ZTI


Spectacolul caritabil


Biblioteca Centrala Universitara, Iasi


17 decembrie 2012



macheta bucurie de craciun Spectacolul caritabil Bucurie de Craciun

   APOM (Asociatia Pentru Protectia Omului si Mediului ZTI), va invita sa participati la spectacolul caritabil BUCURIE DE CRACIUN, ce va avea loc pe 17 decembrie 2012, ora 18.00 in Aula Bibliotecii Centrale Universitare (BCU), Iasi.
   Programul artistic, va fi sustinut de: Corul de copii-Parohia Holm, Cvartetul SymphonIs, Corul ASCOR, Malina Ciobanu, Prof Univ. Dr. Doina Grigore, Grupul vocal-instrumental Deisis.
   Concertul are ca scop strangerea de fonduri pentru sustinerea unor copii proveniti din familii monoparentale, cu venituri reduse, copii selectati in colaborare cu Directia de Asistenta Comunitara Iasi.
   Pentru a asigura o transparenta totala, cadourile achizitionate vor fi daruite  de catre Mos Craciun, in timpul unei petreceri dedicata acestor copii, organizata pe 22 decembrie 2012, ora 18.00  la Restaurant LA CIUPERCA. Petrecerea este deschisa pentru toti cei care vor sa-i  cunoasca si sa le ofere personal daruri acestor copii.
    Si la aceasta petrecere vom avea cateva momente de spectacol, oferite de cei de la Scoala de Tango Argentinian Tango Feliz si Clubul de Dans Sportiv Dance Studio.
   Iar cei care doresc sa petreaca o seara ALTFEL, pot ramane in continuarea petrecerii, la o MILONGA speciala de Craciun (seara de tango argentinian).
   Parteneri: Biblioteca Centrala Universitara Iasi, Directia de Asistenta Comunitara Iasi, Parohia Holm, ASCOR, Cvartet SymphonIs, Formatia Deisis, Scoala de Tango Argentinian Tango Feliz si Clubul de Dans Sportiv Dance Studio.
   Sponsori oficiali: Complex Hotelier Ciric, Cofetaria A la Grec si Artistique Studio.
   Parteneri Media: TVR Iasi, Ziarul de Iasi, IasiFun, Radio Vox T si InOras.ro

   Donatiile se pot face atat in timpul Concertului, la petrecere , sau in contul: RO74RNCB0178129296250001 deschis la BCR, Asociatia Pentru Protectia Omului si Mediului ZTI
  
INFO

Tel: 0746757707
apom.zti.iasi@gmail.com
www.facebook.com/apom.zti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu