marți, 18 decembrie 2012

Impreuna pentru tine, Doamne



Complexul National Muzeal Curtea Domneasca


Concert de colinde


Ansamblul Monumental Curtea Domneasca - Biserica Mare, Targoviste


19 decembrie 2012




   Sărbătorile creştine ale Naşterii Domnului au în viaţa credincioşilor o semnificaţie aparte. Ele trezesc rezonanţe afective de înaltă sensibilitate şi de puternică intensitate, creând o atmosferă de bucurie şi un farmec cu totul specifice în trăirea religioasă.
   Luna Decembrie ne aduce nouă, celor cu sufletul deschis spre a primi mesajul divin, în fiecare an minunatele colinde oferite de copii şi cadre didactice.
   Anul acesta, Complexul Naţional Muzeal Curtea Domnească din Târgovişte în parteneriat cu Şcoala din Tătărani-Căprioru, judeţul Dâmboviţa, organizează un superb concert de colinde Împreună pentru tine, Doamne, ce va avea loc miercuri, 19 decembrie 2012, începând cu ora 12.00 în cadrul Ansamblului Monumental Curtea Domnească – Biserica Mare.
   Acest concert cuprinde o suită de colinde tradiţionale care vor fi interpretate de copii, coordonaţi de Dir. adj. prof. Maria Chivulescu şi vor oferi celor prezenţi clipe de voie bună.
   Evenimentul are rolul de a stimula interesul copiilor pentru înţelegerea şi păstrarea legăturii cu Dumnezeu şi de cunoaştere a evenimentelor legate de Naşterea Domnului și păstrarea tradiţiilor creştine specifice sărbătorii. (etargoviste.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu