marți, 11 decembrie 2012

Vis de Iarnă



Complexul Muzeal de Știintele Naturii Răsvan Angheluță


Galați


edișia a VIII-a, 13 - 31 decembrie 2012




   Joi, 13 decembrie 2012, cu începere de la ora 12.00, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Răsvan Angheluţă, Galaţi, va avea loc vernisarea celei de a opta ediţii a expoziţiei (temporara)
Vis de iarnă, manifestare care îşi propune să aducă publicului din Galaţi bucuria şi magia sărbătorilor de iarnă. Instituţia muzeală va fi plină de ornamente, ghirlande, globuri, beteală, precum şi alte accesorii specifice Crăciunului. 20 de societăţi de profil, meşteri artizani şi populari, vor expune la acestă ediţiea expoziţiei Vis de Iarnă . 
   La vernisaj, corul Teatrului Muzical Nae Leonard Galaţi va oferi publicului un recital muzical inspirat din magia sărbătorilor de iarnă. Ca şi în ceilalţi ani, Secţia Grădina Botanică este responsabilă de organizarea acestei expoziţii. Punctul de atracţie îl va constitui bradul de Crăciun care va fi instalat la intrarea în muzeu şi, bineînţeles, va fi împodobit ca pentru sărbători. 
   Cu siguranţă, vizitatorii care vor fi prezenţi la verinsajul expoziţiei vor avea parte numai de surprize plăcute ! Expoziţia va rămâne deschisă la muzeu până pe 31 decembrie 2012, programul de vizitare fiind de miercuri până duminică, între orele
 9 – 17.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu