joi, 13 decembrie 2012

Winter in Art



Arta plastica contemporana romaneasca


Alina Manole, Cristian Crestincov, Petre Ghergu, 

Razvan Stanciu


Bell'Agio Casa, Bucuresti


20 - 23 decembrie 2012





   Momentul lunii decembrie este un prilej de bucurie, dar și de bilanț. Dacă toată lumea se supune acestui bilanț, nici artiștii vizuali nu fac rabat de la acest lucru !

   Pentru arta contemporană și mai ales pentru membrii 4 ART (Alina Manole, Cristian Crestincov, Petre-Emanuel Ghergu si Petre-Emanuel Ghergu), acest moment nu este numai unul al bilanțului ci si o alchimie a întâlnirii unei familii de prieteni, o provocare a descoperirii iernii prin compoziții plastice și, ca act final al expozției, o panotare ce oferă o diversitate de opinii, exprimate prin același limbaj: limbajul plastic.





   Membrii grupului doresc, prin realizarea acestei expoziții, crearea dublului dialog: public–artist vizual, și public–opera de artă.


   În aceste momente, când oamenii aleg cadourile pentru noaptea Crăciunului, cei patru tineri propun un cadou special, o operă de artă, operă ce va intra cu siguranță în armonie atât cu scenografia propriului cămin, dar și cu sufletele oamenilor.


  Cadourile și dialogul cu artiștii vor fi găzduite in Casa lui Moș Crăciun, intre 20 si 23 decembrie, la Bell’Agio Casa.


  4 ART are plăcerea să vă invite la vernisajul expoziției Winter In Art, ce va avea loc la Bell’Agio Casa, în data de 22 decembrie, ora 11:00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu