duminică, 25 noiembrie 2012

Targul Verde



Cora Hipermarket, Cluj-Napoca


Editia a VII-a, 30 noiembrie - 2 decembrie 2012




Târgul Verde #7 - un târg fără conservanți, coloranți, E-uri, aditivi și alte chimicale

   Ce reprezintă culoarea verde pentru voi ? Probabil că vă gândiți deja la o pădure deasă sau la pajiște de un verde țipător. Deci verde înseamnă natură ? Sau poate fi un simbol pentru libertate, energie și vitalitate ? Gândiți-vă la semafoare: verdele înseamnă liberă trecere, cu alte cuvinte este o culoare a siguranței.
   Se spune despre verde că ar fi o culoare care calmează, tocmai de aceea se recomandă în tratarea migrenelor și a insomniilor. Pentru vechii egipteni, verdele era considerat o culoare sacră, fiind asociată cu speranța și bucuria.
   Această culoare reprezintă mai mult decât atât. În ultimii 3 ani verdele a devenit pentru noi un mod de viață: gândim verde, ne hrănim verde și acționăm verde. Astfel, este de la sine înțeles că nu putem organiza un altfel de târg decât verde.
  Pentru a șaptea oară vă invităm în număr cât mai mare la Târgul Verde, în perioada 30 noiembrie - 2 decembrie 2012, în incinta Cora Hipermarket. Ne propunem și de această dată să vă oferim  3 zile 100% verzi, fără conservanți, E-uri și alte chimicale, 3 zile petrecute într-o atmosferă de târg autentic, înconjurați de oameni zâmbitori, veseli, optimiști, produse bio si naturale de cea mai bună calitate !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu