vineri, 23 noiembrie 2012

Avem cu cine ne mandri



Diaspora romana


Claudia Mandl


Montreal, Canada


2012




Photo: CLAUDIA MANDL: „PASSEPORT VERS L’ENTREPRENEURIAT”
Claudia Mandl, pictoriță de origine română care se implică foarte mult în dezvoltarea artelor și a culturii la Montreal, a fost selecționată de PITREM - Programme d’information sur le travail et la recherche d’emploi de Montréal pentru a inspira tinerii din cartierul Mercier și a le deschide gustul pentru antreprenoriat. Fotografia Claudiei Mandl apare pe afișul ce se distribuie în această parte a Montrealului cu sloganul „Passeport vers l’entrepreneuriat”. Cu aceasta ocazie, Claudia va ține o serie de conferințe destinate tinerilor, pentru a le vorbi de importanța rămânerii în școală și a continuării studiilor.
Claudia Mandl a expus la Musée des Maîtres et d’Artisans du Québec, la Marché Bonsecours, la Maison de la culture Mercier, la Primăria Montrealului și la Centrul Cultural din Verdun.
În prezent, picturile sale pot fi admirate în cadrul expoziției personale "Les Amoureux", care este găzduită de restaurantul Crescendo (5150 boul. LaSalle, Verdun), între 1 noiembrie 2012 și 10 februarie 2013.  
Mai multe despre Claudia Mandl, cariera artistică și implicarea sa comunitară în articolul „Claudia Mandl: culoare, mișcare, joie de vivre”, Accent Montreal nr. 99, 9 noiembrie 2012, www.accentmontreal.com


    Claudia Mandl, pictoriță de origine română care se implică foarte mult în dezvoltarea artelor și a culturii la Montreal, a fost selecționată de PITREM - Programme d’information sur le travail et la recherche d’emploi de Montréal pentru a inspira tinerii din cartierul Mercier și a le deschide gustul pentru antreprenoriat. Fotografia Claudiei Mandl apare pe afișul ce se distribuie în această parte a Montrealului cu sloganul Passeport vers l’entrepreneuriat. Cu aceasta ocazie, Claudia va ține o serie de conferințe destinate tinerilor, pentru a le vorbi de importanța rămânerii în școală și a continuării studiilor.
   Claudia Mandl a expus la Musée des Maîtres et d’Artisans du Québec, la Marché Bonsecours, la Maison de la culture Mercier, la Primăria Montrealului și la Centrul Cultural din Verdun.
   În prezent, picturile sale pot fi admirate în cadrul expoziției personale Les Amoureux, care este găzduită de restaurantul Crescendo (5150 boul. LaSalle, Verdun), între 1 noiembrie 2012 și 10 februarie 2013.
   Mai multe despre Claudia Mandl, cariera artistică și implicarea sa comunitară în articolul Claudia Mandl: culoare, mișcare, joie de vivre, Accent Montreal nr. 99, 9 noiembrie 2012.


Dans la pluie (Claudia Mandl) Tags: street people pluie rue Street_5 (Claudia Mandl) Tags: street red rain painting pluie rue umbrela parapluie

Fte du monde-Montreal 2011 (Claudia Mandl) Tags: jean montreal peinture exposition fete monde parc peintures drapeau ,,Sara pe deal''-Eminescu (Claudia Mandl) Tags: casa sara deal pe calin ipotesti memoriala eminescu pasarele somnoroase

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu