vineri, 9 noiembrie 2012

Hidden Reality




Biblioteca Metropolitana, Filiala Ion Creanga


Bucuresti


12 - 30 noiembrie 2012





   Asociatia Euroarte are deosebita placere de a va invita la expozitia de fotografie Hidden Reality, pentru a viziona cele mai graitoare imagini realizate pe parcursul workshopului international de fotografie documentara cu acelasi nume. Evenimentul are loc in perioada 12-30 noiembrie 2012, la Biblioteca Metropolitană Bucureşti, Filiala Ion Creangă, Str.Christian Tell nr.10, Sector 1 Bucureşti.
  Derulat la inceputul lui septembrie 2012 in Bucuresti, workshopul a reunit fotografi din Romania, Portugalia si Letonia, care, pe parcursul a 5 zile petrecute in capitala noastra, au realizat fiecare cate o serie de imagini documentare avand ca tema explorarea Bucurestiului. Proiectele, variate ca stil si abordare, transmit o viziune colorata si caleidoscopica asupra Bucurestiului, vorbind in acelasi timp despre preocuparile personale ale fotografilor implicati.
   Autorii imaginilor expuse, participanti la workshop, sunt : Vilnis Peimanis, Ilze Peimane, Janis Janums, Karlis Ustups, Ieva Kantmane, Ugis Grantins, Ana Maia, Rui Fonseca, Nelson Garrido, Luis Pinto, Hugo Peixoto, Doria Dragusin, Alexandra Pasca, Ana-Maria Lopatnic, Radu Spiridon.
   Hidden Reality este un demers international de fotografie documentara, avand o durata de 2 ani (2011-2013), cu scopul de a prezenta publicului larg elemente interesante, legate de problemele sociale de actualitate din Romania, Letonia si Portugalia. Proiectul este coordonat de Asociatia Maquina de Somar din Portugalia, in parteneriat cu Asociatia Euroarte din Romania si ReFoto din Letonia, fiind finantat de Comisia Europeana prin intermediul Programului de invatare pe tot parcursul vietii, Parteneriate Grundtvig.
   In cadrul proiectului Hidden Reality s-au organizat deja 3 workshopuri nationale de fotografie (cate unul in fiecare tara participanta la proiect – Romania, Portugalia, Letonia), 3 workshopuri internationale si 6 expozitii de fotografie. In 2013 se va organiza, la Bucuresti, expozitia de final de proiect, in care vor fi prezentate cele mai puternice imagini si proiecte realizate in cei 2 ani ai derularii acestui proiect de parteneriat pentru invatare.
   Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre Hidden Reality, va invitam pe blogul proiectului: www.hiddenrealityproject.blogspot.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu