marți, 23 octombrie 2012

The Art of DAR



Initiative de toata lauda


Fundatia ADEPT Transilvania - Fundatia AGAPIS


21 octombrie 2012


 


    Dragilor, avem o veste despre un eveniment important pentru noi si comunitatea noastra: ieri (21 octombrie) la standul Romaniei din cadrul targului Global Food Marketplace– SIAL, Paris, in prezenta ambasadorului Romaniei in Franta, Bogdan Mazuru, a fost lansata marca The Art of DAR, sub care producem dulceturi si miere din doua regiuni ale Transilvaniei: Tarnava Mare si Valea Barcaului.
    Sunt facute din ingrediente naturale, locale: mierea e produsa in Valea Barcaului, iar gemul si dulceata, preparate după o reteta speciala a Gerdei Gherghiceanu din Viscri, in regiunea Tarnava Mare.
    Gemurile si mierea The Art of DAR au un ambalaj special creat de mestesugarii locali, din sticla, argintat, realizat manual si inseriat, cu lingurita de argint cu logo-ul zonei si suport din stejar lustruit cu ceara de albine.
    Pentru fiecare produs vandut vor fi plantati cinci stejari, care vor purta numele celui care a cumparat borcanul cu bunatati din Transilvania.
    Gemurile si mierea de albine The Art of DAR au fost lansate pe piata intr-o serie limitata, cate 1001 de bucati pentru fiecare zona
    Proiectul este o initiativa a fundatiei ADEPT impreuna cu fundatia AGAPIS.
    Din inima, Transilvania. 
    www.artofdar.ro



    Actrita Maia Morgenstern sprijina produsele The Art of DAR, aparand in clipul de promovare a acestora. “Se spune ca muza artei este natura, cu sunetele ei, cu vietuitoarele ei. Transilvanenii sunt oameni darnici. Din fructe sanatoase, au creat gem după o reteta foarte speciala, iar de la albine au cules aurul dulce. Astfel, au creat arta DAR-ului. Ca sa le dea acestor produse luate de la natura, locul pe care il merita, sticlari, tamplari, mestesugari din Valea Barcaului si Tarnava Mare, au muncit cu propriile lor maini, zile-ntregi si i-au creat ambalajul. O adevarata opera de arta.”
      O puteti urmar in clipul promotional: 
                http://www.youtube.com/watch?v=PIA2nQ2u95s&feature=youtu.be

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu