luni, 1 octombrie 2012

Festivalul Ceaiului si al Cafelei



Ceainaria Infinitea, Bucuresti


Editia a IV-a, 1 - 7 octombrie 2012






SEARA 5 O’CLOCK 

Marti, 2 octombrie, ora 18:30
Tea& Coffee Festival, aflat la a patra editie, are loc in perioada 1-7 octombrie 2012 si cuprinde o serie de manifestari si spectacole in ceainarii si cafenele bucurestene precum si o expozitie de ceai, cafea, arta, decoratiuni si mobilier traditional, intre 5 si 7 octombrie, la Bell’Agio Casa.
CEAINARIA INFINITEA este gazda evenimentului 5 O’CLOCK, o seara cu tematica britanica, care se va desfasura de la ora 18:30 pana spre miezul noptii.
PROGRAMUL EVENIMENTULUI

Ora 18:30 – Atelier de bune maniere
   Asociatia Manieres va invita pentru o ora sa descoperim impreuna bunele maniere de ieri si de azi. O incursiune in lumea etichetei, a printilor si printeselor pana in prezentul tumultos.
Un quiz care ne ajuta sa descoperim logica din spatele diferitelor uzante si o mini piesa de teatru despre bunele maniere – toate acestea ca sa ne aducem aminte ca bunele maniere continua sa fie cartea noastra de vizita catre noi orizonturi.
Ora 20:00 – Smooth Jazz Concert: Malin Cristache (chitara) & Alexandru Borsan (pian)
    MALIN CRISTACHE este liderul trupei Hot Club de Bucharest care canta jazz manouche, un gen muzical care readuce pe scena savoarea pieselor jazz-ului arhaic din anii '30, precum si genialitatea fondatorului sau, francezul Django Reinhardt. Chitaristul Malin Cristache este implicat in mai multe proiecte cu stiluri muzicale diferite.
    ALEXANDRU BORSAN a debutat in cluburile bucurestene si a fondat, alaturi de Catalin Milea (saxofon), grupul Jazz Challenge cu care a obtinut Premiul I la Festivalul de Jazz de la Brasov. Colaboreaza cu o serie de lideri precum Garbis Dedeian, Mircea Tiberian, Dinu Simon. Din martie 2002 este co-leader al cvartetului The New Young, prezent pe scenele de club din Bucuresti, Arad sau Timisoara.
PREMII LA TOMBOLA

Obiecte fine si pretioase de la AZAY
Carti de la books-express.ro
Vouchere cadou de la Infinitea
PARTENERI
ASOCIATIA MANIERES este prima organziatie neguvernamentala promotoare a buneleor maniere in societatea romanaeasca. Printre activitatile sale se numara cursuri de bune maniere si etica in gradinite, scoli si firme, dar si ateliere de dezvoltare personala prin educatie nonformala.
www.training-eticheta.ro
De 5 ani, AZAY este sinonimul excelentei si rafinamentului regal in arta mesei.
Colectiile propuse de AZAY sunt produse de Furnizorii Oficiali ai Casei Regale a Marii Britanii: WEDGWOOD , ARTHUR PRICE of ENGLAND , CLIVE CHRISTIAN , J.L.COQUET , ROYAL ALBERT sau sunt semnate de designeri celebri (VERA WANG, JASPER CONRAN, KENZO, MONIQUE LHUILLIER) ori de Star Chef renumiti (Gordon Ramsay, Donna Hay, Martha Stewart) .
www.azay.ro
BOOKS EXPRESS reprezinta un grup de oameni care isi petrec timpul impreuna si pe care ii leaga o pasiune. Se adreseaza tuturor cititorilor ce impartasesc interesul pentru carti de calitate, care schimba idei si pareri si vor sa fie la curent cu tendintele din domeniul lor de activitate. Pe books-express.ro se gasesc cele mai importante carti aparute in limbi de circulatie internationala.
www.books-express.ro
PARTENERI MEDIA
bewhere.ro • zilesinopti.ro • onlinegallery.ro • webcultura.ro • metropotam.ro • asociatiapaspartu.ro
Bilet concert: 20 de lei
Rezervari: 0723 175 300
Ceainaria Infinitea: str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu