marți, 28 august 2012

Scoala de excelentaInitiative de toata lauda


Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti, Bucuresti


29 august 2012

     Pe 29 august 2012, ora 17:00, suntem invitati la primul concert extraordinar al copiilor geniali ai Romaniei din cadrul proiectului Scoala de Excelenta, initiat de Asociatia IRSCA Gifted Education.     Evenimentul va aduce in atentia opiniei publice doua categorii socio-culturale: copiii supradotati si muzica usoara. 
     Spectacolul este marcat de o mica expozitie de pictura a micului artist Stamo Matei, in varsta de sapte ani. O parte din banii obtinuti in urma vanzarilor vor merge la o asociatie de copii cu probleme grave de sanatate.
    Iubitorii de muzica usoara sunt invitati la concertul extraordinar al copiilor supradotati ai Asociatiei IRSCA Gifted Education. La spectacol sunt asteptati peste 500 de spectatori, copii, parinti, bunici si cadrele didactice care vor sa aprecieze prestatia exceptionala a tinerilor artisti.

    Karina Luncanu - eleva in clasa a VI-a la una dintre colegiile de elita din Bacau. Este descoperita IB 2009 de catre specialistii Asociatiei IRSCA Gifted Education.
    Doru Ciutacu - elev la Scoala Centrala este recunoscut in lumea televiziunii si a muzicii usoare. De cativa ani este prezentator la Televiziunea Copiilor. A cantat pe marile scene alaturi de artisti de prestigiu, cum ar fi Mihai Traistariu.
    Anastasia Constantinescu. Studiaza vioara si pianul, este pasionata de muzica usoara. 


    Coordonator Artistic: Oana Andra - Prim Solist Opera Nationala Bucuresti.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu